Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ... ΝΑΤΟΣ ΚΙ Ο ΚΟΡΡΕΣ


Μια συνάδελφος (η 1η που το εντόπισε) αποφάσισε να δράσει!! Παρακινημένη από τη δύναμη που αποπνέουν οι Φαρμακοποιοί απέναντι σε τέτοιες κινήσεις τον τελευταίο καιρό απέστειλε προς το συνάδελφο- ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρίας την ακόλουθη επιστολή:

ΠΡΟΣ ΚΟΡΡΕ
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για την απαράδεκτη τακτική της εταιρίας σας να διαθέτει δωρεάν προιόντα με την αγορά προιόντων της εταιρίας Calzedonia. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό αυτής της κίνησης παρά μόνο ως ξεστοκάρισμα των προιόντων σας και μην μου πείτε ότι το κάνετε για το καλό των φαρμακείων γιατί τα ίδια μας τα είπαν κι άλλοι.
Είναι λυπηρό εταιρίες, με ιδρυτές συνάδελφους φαρμακοποιούς, που ξεκίνησαν  από τα φαρμακεία να ακολουθούν τακτικές που βάλλουν αυτούς που τους στήριξαν.



Έχουμε ανεχθεί αντίστοιχες πρακτικές σας αλλά το τελευταίο είναι απαράδεκτο. Μαζί με εσώρουχα, στηθόδεσμους, μαγιό και προιόντα Κορρέ.
Το φαρμακείο είναι χώρος που σέβεται τα προιόντα του και απαιτεί αυτό που προτείνει να διαφοροποιείτε σε σχέση με τα ευρείας κατανάλωσης. Πως λοιπόν εσείς θα χαρακτηρίζατε ένα προιόν το οποίο κάποιος το παίρνει δώρο με ένα εσώρουχο? Προσωπικά, β’ διαλογής(σαν τα σαπουνάκια που δίνει ο hondos από τα ταμεία). Εαν θέλετε να έχετε μια τέτοια αντιμετώπιση τότε θα την έχετε. Μην περιμένετε, από τους συναδέλφους να θεωρούν ότι τα προιόντα σας έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά, πλέον θα θεωρούνται «του σωρού». Η επιλογή αυτή είναι δική σας.

Ταυροπούλου Όλγα, Φαρμακοποιός



ΠΗΓΗ: farmakopoioi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου